Aandacht

De verzorging van uw werkomgeving vraagt aandacht. En dat is precies wat Van Dam bedrijfsdiensten u biedt. Geen standaard schoonmaakplan, maar een op maat gemaakt helder werkschema dat helemaal voldoet aan uw wensen. Wij sturen ook niet zomaar iemand, maar kiezen zorgvuldig een medewerker uit die past bij uw bedrijf. U kunt rekenen op een enthousiaste en betrouwbare werknemer die met plezier bij u aan de slag gaat.

Zorg voor onze medewerkers

Wie zich gesteund voelt, functioneert beter. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht aan de opleiding en begeleiding van onze werknemers. Medewerkers werken tijdens de inwerkperiode bijvoorbeeld nooit alleen op een locatie. Een ervaren collega helpt, instrueert en ondersteunt zolang dat nodig is. Ook daarna onderhouden wij intensief contact met onze medewerkers.

Rechtstreeks aanspreekpunt

Onze zorg gaat verder dan persoonlijke dienstverlening op locatie. Iedereen heeft bij ons een rechtstreeks aanspreekpunt. Wij kunnen uw vragen en opmerkingen dus direct behandelen. En omdat Van Dam bedrijfsdiensten u graag tevreden ziet, komen wij regelmatig bij u langs om de samenwerking te evalueren. 

Specialisaties

Buiten het reguliere schoonmaakonderhoud hebben wij onze eigen gespecialiseerde diensten voor:

En uiteraard kunnen wij u alles leveren met betrekking tot de sanitaire benodigdheden, schoonmaakproducten, machines en ongediertebestrijdingsmiddelen.

Van Dam bedrijfsdiensten, juist voor u!

Wij zorgen ervoor dat alles voorhanden is om aan uw vraag te voldoen.