Ongediertebestrijding

Al ruim 20 jaar is Van Dam bedrijfsdiensten BV uit Mijdrecht een begrip in de ongediertebestrijding bij particulieren en bedrijven in allerlei sectoren. Of het nu gaat over ratten, muizen, kakkerlaken, vliegen, wespen, mollen, zilvervisjes, mieren, de bed wants of ander ongedierte, Van Dam bedrijfsdiensten heeft een pasklare oplossing. Ons gespecialiseerde team heeft jarenlange praktijkervaring op het gebied van het bestrijden van ongedierte. Vanzelfsprekend zijn al onze ongediertebestrijders in het bezit van de benodigde diploma's.  

Voor particulieren en bedrijven 

Onze kennis willen wij graag met u delen! 

Schroom niet om ons te bellen als u een probleem met ongedierte heeft of vermoed of kom naar onze winkel op de Rendementsweg 2-L te Mijdrecht.  

Kwaliteitsystemen

Ieder bedrijf krijgt vroeg of laat te maken met ongedierte, maar vooral bedrijven in de levensmiddelenindustrie en horeca zijn vaak doelwit. Grondstoffen, halffabricaten en eindproducten dienen altijd van optimale kwaliteit te zijn, dus vrij van ongedierte of sporen daarvan. Immers, uw goede naam staat op het spel!

Juist vanwege onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om een risicoanalyse voor u te maken en een passend pakket maatregelen aan te bieden. Als eerste zal gekeken worden naar de aanwezigheid van ongedierte en naar de preventieve mogelijkheden om ongedierte te voorkomen.

Afhankelijk van de situatie kan gekozen worden voor een eenmalige actie of voor een serviceabonnement. Bij een abonnement wordt uw bedrijf op regelmatige tijden door ons gecontroleerd op ongedierte. Na iedere controle ontvangt u een duidelijke rapportage, die wordt bewaard in een logboek. Ook wordt in dit logboek de verdere informatie bewaard betreffende genomen acties, de gebruikte middelen, enzovoorts.

Deze aanpak past bij uitstek in kwaliteitssystemen of hygiënecodes als bijvoorbeeld AIB, IRC, IFS, HACCP. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een advies!

Van Dam bedrijfsdiensten, juist voor u!